Bescherm je huis met camerabewaking

Tegenwoordig vinden er nog regelmatig inbraken plaats. Volgens de politie neemt de kans op een inbraak met 90% af met de juiste preventiemaatregelen. Het is dus van ultiem belang dat je je eigen huis goed beschermt met de juiste middelen. Een van de beste manieren om je huis te beschermen, is met camerabewaking.

 

Wil jij je huis of bedrijfspand beschermen tegen mogelijke inbraken? In deze blog kan je namelijk lezen voor welke verschillende doeleinden het gebruikt kan worden en waarop je moet letten tijdens het plaatsen van de camerabewaking.

Preventiemaatregel tegen diefstal

Criminelen zullen minder snel inbreken in een huis wanneer je het goed beveiligt. Een van de meest gebruikte middelen om criminelen af te schrikken, is door gebruik te maken van camerabewaking. Camerabewaking werkt als een zeer goed afschrikmiddel tegen diefstal. Hiermee kan je dus goed je persoonlijke eigendommen bewaken.

 

Dit is het grootste voordeel van het plaatsen van camerabewaking in of rond je huis. In je huis zijn er namelijk aardig wat persoonlijke eigendommen met hoge waarde te vinden. Denk hierbij aan laptops, tv’s en sieraden.

 

Wat ook belangrijk is om niet te vergeten, is de auto die voor het huis staat. Van al je persoonlijk eigendommen, is je auto waarschijnlijk het duurst. Bescherming van deze eigendommen is dus zeer belangrijk aangezien het natuurlijk niet fijn is wanneer je het kwijtraakt. 

Het plaatsen van camerabewaking

Voordat je camerabewaking gaat plaatsen in of rond je huis, moet je over een aantal zaken nadenken. Zo moet je bedenken waar je de camera van plan bent om precies te gaan plaatsen. Het meest verstandige is om camera’s te plaatsen op plekken waar de meest waardevolle eigendommen te vinden zijn.

 

Verder moet je afvragen op welke hoogte je de camera’s wilt. De ideale hoogte voor een bewakingscamera is tussen de 2,5 en 3 meter hoogte aangezien dan de gezichtsherkenning goed werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *