Je online populariteit vergroten: 4 Tips

Een groot publiek bereik je niet zo maar. Of je nu een kanaal op YouTube hebt, een account op Instagram of wanneer je er lustig op los tweet. Een combinatie van factoren hebben invloed op jouw online populariteit, waarbij ook de factor geluk niet onderschat moet worden. Eén tweet, video of foto die viral gaat kan al het verschil betekenen tussen veel of weinig subscribers.

Maar er zijn andere manieren om jouw online populariteit te vergroten. Hieronder zetten we een aantal manieren op een rijtje.

Maak geregeld nieuwe content

Er moet een reden zijn waarom subscribers zich abonneren op jouw kanaal of account. Tenzij je al een naam voor jezelf hebt gemaakt, zal een kanaal met een paar uploads per jaar weinig online populariteit verwerven.

Zorg er daarom voor dat je frequent nieuwe content plaatst, zodat je abonnees waar krijgen voor hun spreekwoordelijke geld.

Besteed aandacht aan de look van je account

Het eerste wat bekeken wordt wanneer een potentiële subscriber jouw kanaal of account bekijkt is de homepage. Zorg daarom voor een mooie, duidelijke homepage die de abonnee zich welkom doet voelen.

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar velen onderschatten hoe effectief een verzorgde homepage is voor het vergroten van je online populariteit.

Haak in op trends

Dagelijks trenden diverse topics op verscheidene social media kanalen. Een hashtag op Twitter, een bepaalde video op YouTube enzovoorts: voor een bepaalde tijd worden deze door vele mensen bekeken.

Speel hier op in met je content en eventuele meta-content, zoals tags en beschrijvingen.

Het kopen van likes en volgers

Mochten deze tips allen niet werken maar wil je nog steeds je online populariteit vergroten, dan is het de moeite waard om likes en volgers te kopen via sites die hierin gespecialiseerd zijn, zoals Followersnet.com.

Zij sturen vervolgens diverse personen aan om jouw content te liken en te volgen, wat de kans vergroot dat andere mensen jouw content onder ogen komen, omdat de algoritmes van diverse social media sites nu eenmaal populaire/veel gelikete content als voorgestelde content tonen. Het kopen van likes en volgers haakt hier perfect op in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *