Wat is een directiechauffeur en wat zijn de voordelen?

Het kan wel eens voorkomen dat je geen zin hebt om te rijden voor je werk. Vooral als directielid moet je vaak reizen voor je werk omdat je afspraken buiten de deur hebt. Het is begrijpelijk dat je dan wel eens geen energie hebt om te rijden. In dat geval is het inschakelen van de diensten van een directiechauffeur een zeer geschikte optie. Ben jij benieuwd wat deze functie precies inhoudt en wat de voordelen voor jou kunnen zijn? Lees dan snel deze blog door!

Definitie van directiechauffeur

Een directiechauffeur, ook wel bekend als een privéchauffeur of executive driver, is een chauffeur die jou naar je gewenste bestemming vervoert met de auto. Er zijn bedrijven die chauffeurs aanbieden met een auto, maar het is ook mogelijk om je eigen auto te gebruiken mocht je dat liever hebben. Een directiechauffeur is daarnaast ook nog eens gekwalificeerd om bekwaam te handelen tijdens calamiteiten. Dit betekent dus dat een directiechauffeur ook nog eens voor jouw veiligheid kan zorgen!

Voordelen van het inschakelen van een directiechauffeur

Het inschakelen van een privéchauffeur kan enorm veel voordelen opleveren. Wij hebben hieronder al deze voordelen even handig voor jou op een rijtje gezet.

  • Energie besparen: je kan enorm veel energie besparen doordat je zelf niet hoeft te rijden. Hierdoor kan je volledig uitgerust verschijnen bij je belangrijke afspraak/meeting. 
  • Doordat je niet hoeft te rijden, kan je efficiënt met je tijd omgaan. Zo kan je ervoor kiezen om in de auto te gaan werken en je eventueel goed voor te bereiden voor de meeting

Al met al kan er geconcludeerd worden dat het inhuren van een directiechauffeur enorm veel voordelen kan opleveren. Dit is vooral het geval wanneer je veel moet reizen voor je werk. Zien we jou binnenkort heerlijk achteruit in de auto van een chauffeur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *